Plantjesdag op de Tuinderij

Ontdek de wereld van groen tijdens onze Plantjesdag op zaterdag 18 mei van 11.00 - 15.00 uur. Ervaar de levendige kraampjes gevuld met jonge plantjes voor buiten en heerlijke kruiden voor in je eigen keuken. Laat je zintuigen prikkelen door de geuren van basilicum, munt en tijm, terwijl je geniet van het gezellige samenzijn met je gezin en buurtgenoten.

Wekelijkse zaterdag meewerkochtend op de Tuinderij

Op de meewerkochtend bij Tuinderij Land in Zicht steek je lekker even je handen uit de mouwen en maak je vanzelf je hoofd leeg. Start 25 mei t/m 2 November (10.00 -12.00 uur), met een korte pauze tussen 10.50 en 11.10 uur.

Land in Zicht staat op de Groene Markt

Ontdek de Groene Markt op zondag 2 juni van 11.00 tot 16.00 uur, gelegen op het prachtige landgoed Schothorst! Een inspirerende dag vol activiteiten voor het hele gezin. Op de Groene Markt vind je niet alleen kraampjes met biologische en duurzame producten, maar ook een schat aan informatie over groene en duurzame onderwerpen. Leer bijvoorbeeld hoe je jouw tuin klimaatvriendelijk kunt maken en ontdek praktische tips voor een duurzamer leven.

Gratis

Stembureau – Europese Verkiezingen

Tuinpark Laakzijde Achterhoekerweg 19, Amersfoort, Utrecht, Nederland

Op Tuinpark Laakzijde kun je op 6 juni 2024 stemmen voor de Europese verkiezingen.

Open Dag bij Land in Zicht op Tuinpark Laakzijde

Deze open dag is niet zomaar een evenement - we willen ons tuinpark op de kaart zetten, vieren dat we al 10 jaar "Land in Zicht" hebben en iedereen onze toffe locatie laten zien.

Gratis
Ga naar de bovenkant