Land in Zicht

Zorg voor mens en aarde

Land in Zicht is een groene, sociale onderneming aan de rand van Amersfoort Vathorst. Wij zorgen voor mens en aarde, door samen te werken aan mogelijkheden. Dat doen we met dagbesteding en leerwerktrajecten, verhuurruimtes en activiteiten, een groen- en houtbedrijf, een tuinderij, een winkel en een theehuis. Duurzaam samenwerken met deelnemers en lokale partners maakt ons uniek. Je vindt ons op Tuinpark Laakzijde, tussen het voedselbos, de moestuinvereniging en een gezamenlijk natuurerf.

Onze visie: We verrijken mens en aarde. Bij Land in Zicht werken we aan een vruchtbare bodem als basis voor groei. Bij ons kun je (leren) werken, ontspannen in het groen, mensen ontmoeten en nieuwe zin krijgen. Alles en iedereen draagt een steentje bij. Je voelt je onderdeel van een gemeenschap en één met de natuur.

Onze missie: Samenwerken aan een gezonde wereld. Land in Zicht draagt bij aan een gezonde wereld: toekomstbestendig, groen, betekenisvol en verbonden. We werken samen aan een plek waar we mogen zijn, groeien en bloeien, zodat iedereen in z’n eigen kracht staat en zorgdraagt voor de aarde en voor elkaar. We verbinden zorg, werk, natuur en ontspanning.

Op de hoogte blijven?