Ons verhaal

Het begon allemaal in een blauwe keet naast de Ikea, met één deelnemer en een busje ging Yuri op pad om zwerfaval te rapen en groene tuinen te onderhouden. Dat is nu al bijna 10 jaar geleden. Al snel volgden er meer deelnemers en barstten we uit de voegen van de keet: het werd tijd om een nieuwe plek te zoeken.

Een verhuizing naar het Hammetje volgde. Het team van deelnemers, vrijwilligers en medewerkers groeide. De persoonlijke aanpak, gericht op mogelijkheden bleef hetzelfde. Die eerste deelnemer is er nog steeds. We ontwikkelden ons verder op deze markante plek in Amersfoort. Maar wel een tijdelijke plek….

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een groene, sociale onderneming aan de rand van Amersfoort Vathorst. Daarmee is het tijd voor weer een nieuwe stap. Op naar een plek waar we ons blijvend kunnen vestigen: Land in Zicht! Eind 2023 zijn we verhuisd naar Tuinpark Laakzijde. We zijn ontzettend blij om op deze open ontmoetingsplaats verder te creëren: de achtertuin van Vathorst.

Vanaf het voorjaar van 2024 verwelkomen we jullie ook graag in een theehuis vol lokaal lekkers, verhuurruimtes voor workshops, ceremonies en vergaderingen met uitzicht en in de winkel met handgemaakte producten en streekproducten.