Waardebon

Of je nu op zoek bent naar een perfect cadeau voor een vriend, vriendin, familie, collega of gewoon wat verwennerij voor jezelf, onze waardebon biedt eindeloze mogelijkheden om te genieten van al het moois dat onze locatie te bieden heeft. Deze veelzijdige waardebon kan gebruikt worden in ons gezellige theehuis, in onze sfeervolle winkel vol met unieke vondsten, of in onze betoverende bloemenpluktuin.

Laat jezelf onderdompelen in een wereld van kleuren en geuren terwijl je wandelt tussen de bloemenpracht, met zoemende bijen en fladderende vlinders als je met je waardebon in de hand je eigen bos bloemen plukt. En het beste van alles? Het bedrag van de waardebon is helemaal aan jou om te bepalen, zodat je zeker weet dat het perfect past bij jouw wensen en budget.

Bestel nu onze waardebon en geef een cadeau aan iemand speciaal of trakteer jezelf op een onvergetelijke ervaring.

Waardebon

Naam(Vereist)
Je mag zelf bepalen voor welk bedrag je een waardebon bij ons afneemt. Benoem hieronder het gewenste bedrag, dan wordt dit meegenomen in de Ideal betaling. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per mail. Daarmee kun je de waardebon bij ons in de Hoeve komen halen: ma t/m do: 14:30-16:00 of vr 13:00-14:30 uur (komt dat niet uit, dan zijn andere tijden in overleg mogelijk) Het plukseizoen loopt van medio juni tot medio oktober.
Betaling gaat via iDeal, nadat je op versturen hebt geklikt. Betaling is aan Bedrijf in Zicht BV.
Betaalmethode*