THEEHUIS

De Hoeve is gebouwd. Nu wordt er gewerkt aan de inrichting van de professionele keuken en het Theehuis. In het voorjaar van 2024 gaan we open!

Dit wordt een fijne ontmoetingsplek voor wijkbewoners, wandelaars en fietsers. Hier is de ruimte om in contact te komen met jezelf, elkaar en de natuur. Binnenkort kun je hier iets komen drinken of van een verse lunch genieten met lokale producten, direct van het land. De producten op het menu worden met zorg bereid en geserveerd door onze deelnemers die van de dagbesteding en leerwerktrajecten. Hier hebben deelnemers met affiniteit voor horeca een plek om zich in een veilige omgeving te ontwikkelen. Dat kan zijn in de bediening en ook in de professionele keuken.

Wij zien het al voor ons…

Na een wandeling door het aangrenzende natuurgebied Waterrijk strijk je neer op het terras. Hier vind je een rustig plekje, met weids uitzicht, waar je gedachten even vrij mogen stromen. Je geniet van een lunch met ingrediënten die wij vanochtend nog van het land hebben gehaald. Dan loop je nog even de Tuinderij in, je ziet waar de tomaten groeien die zojuist in je salade zaten. Je plukt een prachtige bos bloemen, kijkt nog even om naar de Hoeve, zo passend in het landschap en stapt weer op de fiets. Een andere keer ontmoet je hier een collega, voor een goed gesprek. Samen loop je de Tuinderij in om even je handen uit de mouwen te steken en te helpen met wieden. Je voelt hoe de krachtige beweging van je armen rust geeft in je hoofd.