Workshops

Kies je eigen thema:
Er is hier van alles te doen, voor jong en oud. Op aanvraag organiseren wij maatwerk, creatieve activiteiten en natuuractiviteiten die binnen onze mogelijkheden liggen. Denk aan zaadbommen maken, composthoop bouwen, houtworkshops en bloemschikken met zelfgeplukte bloemen. Heb je bij Land in Zicht iets gezien wat je ook graag wil leren? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij kijken wat we voor je kunnen doen. De workshops kun je bijvoorbeeld aanvragen voor een teamuitje, een schoolklas, maar ook particulier om bijvoorbeeld op een originele manier je verjaardag te vieren!

Kruidenworkshop:
Tijdens deze workshop leert Margreet je van verse of gedroogde kruiden uit het wild of uit de kruidentuin een mooi product voor jezelf te maken. Naast praktijk krijg je ook wat theoretische achtergrond over verschillende veelgebruikte kruiden
Keuze uit:
  • Goudsbloemzalf maken
  • Massageolie maken
  • Kruidenthee samenstellen
  • Likeur maken

Leuk voor volwassenen en voor kinderen (vanaf 8 jaar). Minimaal 4 en maximaal 15 mensen, zodat Margreet aan iedereen goede uitleg kan geven.

Margreet: Cura di Flora

Cura di Flora betekent zoiets als gezond worden door planten.

Ik werk graag samen met de natuur. Dat doe ik met coaching, kruidenworkshops en kruidenwandelingen.

Extra:

Catering

Wij staan klaar om in onze keuken lokaal lekkers voor jullie klaar te maken. We gebruiken daarbij zoveel mogelijk ingrediënten van eigen tuinderij en van andere regionale producenten.

Een blaadje paarse basilicum op je soep, malabarspinazie in je salade of een blaadje zomerpostelein om je broodje af te maken: wij houden van echt goed eten met bijzondere ingrediënten.

Activiteiten

Naast workshops bieden we ook andere mooie activiteiten aan, denk aan rondleidingen, teambuilding en coaching. Zowel particulier als zakelijk, voor kinderen en voor volwassenen. Ook kun je na je activiteit napraten of naborrelen in een van onze fijne ruimtes, zo is er bijvoorbeeld de zaal voor grotere groepen, de kas in de zomer en het kruidenlab voor kleinere groepen.

Aanvraag offerte activiteit

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Over de activiteit

Keuze voor activiteit:(Vereist)
Beschrijf hierboven jouw wensen, dan laten wij weten wat we voor je kunnen doen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende thema's mogelijk, van bodemleven tot sociaal ondernemerschap.
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Gewenste eindtijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Catering (optioneel)
Ruimte om na te bespreken (optioneel)
Hoe heeft u Land in Zicht gevonden?

Eerst meer weten?

Neem contact op met Brenda:
theehuis@landinzicht.net