Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Plantjesdag op de Tuinderij

18 mei ~ 11:00 15:00

Ontdek de wereld van groen tijdens onze Plantjesdag op zaterdag 18 mei van 11.00 – 15.00 uur. Ervaar de levendige kraampjes gevuld met jonge plantjes voor buiten en heerlijke kruiden voor in je eigen keuken. Laat je zintuigen prikkelen door de geuren van basilicum, munt en tijm, terwijl je geniet van het gezellige samenzijn met je gezin en buurtgenoten.

Op deze dag gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte aanwinst voor je tuin of vensterbank, maar ook om het ondersteunen van lokale telers en het versterken van de gemeenschap. Elk plantje dat je hier ontdekt, vertelt een verhaal van vakmanschap en passie, en draagt bij aan een duurzamere toekomst voor onze buurt.

Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint aan je groene avontuur, iedereen is welkom op onze markt. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en ga naar huis met een stukje groen geluk om te koesteren. Dus kom langs, nodig je buren uit en laten we samen onze wijk groener maken, één plantje tegelijk. We kijken uit naar je komst op de Plantjesmarkt bij Land in Zicht, waar groei en gemeenschap hand in hand gaan!

TIP : vergeet niet zelf kratjes of doosjes mee te nemen om je plantgoed in te vervoeren naar je eigen tuin 😃

Ga naar de bovenkant