Zorg : Land in Zicht

Samenwerken aan mogelijkheden

Bij Land in Zicht bieden we een warme en ondersteunende omgeving waar mensen van alle leeftijden en achtergronden zich thuis voelen. Of je nu op zoek bent naar dagbesteding, een leerwerktraject, of gewoon een plek om te groeien en te bloeien, bij ons ben je aan het juiste adres.
Ontdek wat we te bieden hebben In onze prachtige locatie bieden we een breed scala aan activiteiten aan die bijdragen aan jouw welzijn en ontwikkeling. Van tuinieren in onze Tuinderij, gastheerschap in ons Theehuis, koken en bakken in onze keuken, tot creatieve workshops, er is voor ieder wat wils bij Land in Zicht.
“Want hier draait het om jouw welzijn en groei.”

Jouw ervaring bij ons

In onze omgeving, die zowel veilig als stimulerend is, bieden we niet alleen structuur en dagritme, maar ook een team van begeleiders dat je omringt met kracht en enthousiasme. Samen gaan we op ontdekkingstocht naar jouw mogelijkheden, onthullen we jouw unieke kracht en stimuleren we jouw fysieke en mentale groei. We zijn er klaar voor om samen met jou nieuwe hoogten te bereiken bij onze organisatie!

Speciale aandacht voor jouw behoeften

We verwelkomen specifieke doelgroepen, waaronder deelnemers met autisme/adhd, lvb en ook deelnemers met psychische uitdagingen. Ons professionele team heeft ervaring en expertise in begeleiding die specifiek is afgestemd op deze behoefte. De methode ‘geef mij de 5’ is onze basis. We werken nauw samen met professionele instellingen zoals Coöperatie Boer en Zorg om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke ondersteuning kunnen bieden.

Kom langs en ontdek meer

Wil je meer weten over wat Land in Zicht voor jou kan betekenen?
Kom langs voor een rondleiding en ontdek de mogelijkheden voor jouw groei en ontwikkeling. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Dit artikel is gepubliceerd in het blad Vakmensen, welke als bijlage is verspreid op 22 mei 2024.
Mede mogelijk gemaakt door De Stad Amersfoort, Stad Nijkerk en Leusder Krant.

Dagbesteding Land in Zicht publicatie in vakmensen blad De Stad Amersfoort, Stad Nijkerk en Leusder Krant!