Teambuilding, teamuitjes en schoolreisjes

Op zoek naar een originele activiteit met je team of schoolklas? Wij denken graag met je mee. Er is hier van alles mogelijk, van meewerken op de tuinderij tot het organiseren van een kookworkshop in de professionele keuken. Deze activiteit is ook te combineren met (team) coaching door Yuri.

Extra:

Catering

Wij staan klaar om in onze keuken lokaal lekkers voor jullie klaar te maken. We gebruiken daarbij zoveel mogelijk ingrediënten van eigen tuinderij en van andere regionale producenten.

Een blaadje paarse basilicum op je soep, malabarspinazie in je salade of een blaadje zomerpostelein om je broodje af te maken: wij houden van echt goed eten met bijzondere ingrediënten.

Reserveer een ruimte

Wil je na de activiteit napraten of borrelen, boek dan een van onze fijne ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de zaal voor grotere groepen, de kas in de zomer of het kruidenlab voor kleinere groepen.

Aanvraag offerte activiteit

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Over de activiteit

Keuze voor activiteit:(Vereist)
Beschrijf hierboven jouw wensen, dan laten wij weten wat we voor je kunnen doen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende thema's mogelijk, van bodemleven tot sociaal ondernemerschap.
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Gewenste eindtijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Catering (optioneel)
Ruimte om na te bespreken (optioneel)
Hoe heeft u Land in Zicht gevonden?

Eerst meer weten?

Neem contact op met Brenda:
theehuis@landinzicht.net