Ruimte huren in de Natuurschuur

In onze natuurschuur met keuken, vind je een mooie ruimte met uitzicht op de bloementuin en moestuinen. Het is een multifunctionele ruimte van 50m2. Daarmee is er plek voor 25 – 30 mensen, afhankelijk van de indeling. De ruimte kan met een schuifdeur worden opgedeeld in twee ruimtes, om ook vergaderopstellingen creëren voor kleinere groepen mensen. Deze ruimte is perfect voor brainstormsessies, natuurworkshops en bijeenkomsten.

Een beamer en flipovers zijn beschikbaar. De ruimte wordt ‘s winters verwarmd. Koffie en thee vind je in de keuken. Parkeren kan voor de deur, op eigen terrein.

Catering, rondleidingen en teambuilding
Wij staan te popelen om jullie dag compleet te maken met lokaal lekkers. We gebruiken daarbij zoveel mogelijk ingrediënten van eigen tuinderij en van andere regionale producenten. Een blaadje paarse basilicum op je soep, malabarspinazie in je salade of een blaadje zomerpostelein om je broodje af te maken: wij houden van details en bijzondere groente.

Bij teambuilding kun je samenwerking van je team verbeteren door de handen uit de mouwen te steken op de tuinderij (op aanvraag). Vraag ons ook naar de mogelijkheden voor een rondleiding, om je te laten inspireren op verschillende thema’s. Het thema kunnen we van tevoren met elkaar overleggen, van bodemleven tot psychische gezondheid (hiervoor is voorlopig beperkt ruimte in onze agenda, maar samen kijken we wat er mogelijk is).

Aanvraag offerte Natuurschuur

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Over de bijeenkomst

DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Duur van de bijeenkomst
Gewenste eindtijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Catering (optioneel)
Praktische zaken
Denk aan: dieetwensen/ allergieën, zaalopstelling, andere duur van de bijeenkomst, andere gewenste catering, andere praktische zaken
Hoe heeft u Land in Zicht gevonden?

Eerst meer weten?

Neem contact op met Brenda:
theehuis@landinzicht.net