Ruimte huren Kruidencirkel

Voel de grassprietjes kriebelen onder je blote voeten, ruik de rozemarijn, tijm en calendula en zie de vlinders om je heen fladderen. Met een diameter van 10 meter is deze ruimte perfect voor yoga, familieopstellingen en retraites.

Koffie en thee zetten we desgewenst voor je klaar. Natuurlijk met verse kruiden uit eigen tuin. Parkeren kan voor de deur, op eigen terrein.

Extra:

Catering

Wij staan klaar om in onze keuken lokaal lekkers voor jullie klaar te maken. We gebruiken daarbij zoveel mogelijk ingrediënten van eigen tuinderij en van andere regionale producenten.

Een blaadje paarse basilicum op je soep, malabarspinazie in je salade of een blaadje zomerpostelein om je broodje af te maken: wij houden van echt goed eten met bijzondere ingrediënten.

Activiteiten

Maak je dag compleet met een van onze activiteiten. We bieden verschillende mogelijkheden aan voor workshops, rondleidingen, teambuilding en coaching. Zowel particulier als zakelijk, voor kinderen en voor volwassenen.
Denk aan kruidenworkshops, coaching op het gebied van sociaal ondernemerschap, teambuilding door samen mee te werken op de tuinderij en meer. Bespreek met ons je wensen en wij laten je weten wat we voor je kunnen doen.

Aanvraag offerte ruimte huren

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Over de bijeenkomst

Ruimte(Vereist)
Extra
Heb je interesse in een activiteit om jouw dag helemaal af te maken? Beschrijf hierboven jouw wensen, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende thema's mogelijk, van bodemleven tot sociaal ondernemerschap.
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Duur van de bijeenkomst(Vereist)
Gewenste eindtijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Catering (optioneel)
Opstelling
Denk aan: dieetwensen/ allergieën, zaalopstelling, andere duur van de bijeenkomst, andere gewenste catering etc
Hoe heeft u Land in Zicht gevonden?

Eerst meer weten?

Neem contact op met Brenda:
theehuis@landinzicht.net