Rondleidingen & Kruidenwandeling

Kies je eigen thema:
Met onze rondleidingen werken we op aanvraag. We bespreken van tevoren het thema waarover jullie meer willen horen en zien (en misschien wel ruiken, proeven, voelen, ervaren). Er is van alles mogelijk: de thema’s variëren van bodemleven tot sociaal ondernemen. Kijk gerust even rond op onze website om je te laten inspireren voor het thema waarover jij meer wil weten of neem contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. Wie weet wil je je bezoek wel combineren met een rondleiding in het naastgelegen Voedselbos Amersfoort. De rondleidingen kun je bijvoorbeeld aanvragen voor een teamuitje, een schoolklas, maar ook particulier om bijvoorbeeld op een originele manier je verjaardag te vieren!

Kruidenwandeling:
Van maart t/m oktober bieden we kruidenwandelingen aan. Tijdens een kruidenwandeling neemt Margreet je mee naar de wondere wereld van wilde kruiden. Zij laat je zien hoe je verschillende eetbare kruiden kunt herkennen en vertelt hoe je ze kan verwerken in een maaltijd of een verzorgingsproduct. Maximaal 25 mensen, zodat Margreet iedereen goede uitleg kan geven.

Wil je met de kruiden aan de slag om zelf iets te maken? Dan is een kruidenworkshop misschien meer iets voor jou. Voor een echte kruidendag kun je ook beide activiteiten aanvragen.

Margreet: Cura di Flora

Cura di Flora betekent zoiets als gezond worden door planten.

Ik werk graag samen met de natuur. Dat doe ik met coaching, kruidenworkshops en kruidenwandelingen.

Extra:

Catering

Wij staan klaar om in onze keuken lokaal lekkers voor jullie klaar te maken. We gebruiken daarbij zoveel mogelijk ingrediënten van eigen tuinderij en van andere regionale producenten.

Een blaadje paarse basilicum op je soep, malabarspinazie in je salade of een blaadje zomerpostelein om je broodje af te maken: wij houden van echt goed eten met bijzondere ingrediënten.

Activiteiten

Maak je dag compleet met een extra activiteit. We bieden naast rondleidingen verschillende mogelijkheden aan voor workshops, teambuilding en coaching. Zowel particulier als zakelijk, voor kinderen en voor volwassenen.
Denk aan kruidenworkshops, coaching op het gebied van sociaal ondernemerschap, teambuilding door samen mee te werken op de tuinderij en meer. Bespreek met ons je wensen en wij laten je weten wat we voor je kunnen doen.

Aanvraag offerte activiteit

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Over de activiteit

Keuze voor activiteit:(Vereist)
Beschrijf hierboven jouw wensen, dan laten wij weten wat we voor je kunnen doen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende thema's mogelijk, van bodemleven tot sociaal ondernemerschap.
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Gewenste eindtijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Catering (optioneel)
Ruimte om na te bespreken (optioneel)
Hoe heeft u Land in Zicht gevonden?

Eerst meer weten?

Neem contact op met Brenda:
theehuis@landinzicht.net