GROEN EN HOUT

Land in Zicht heeft verschillende tuinen in onderhoud, bij particulieren, scholen, zorginstellingen en bedrijven. Bij het onderhoud en de aanleg van tuinen hanteren we een aantal uitgangspunten:

– Helderheid in wat we doen, hoe we dit doen, wanneer dit gebeurt en wat het kost
– We werken samen met de natuur
– We werken vanuit visie! dus we we investeren tijd in wat is het idee van de tuin, wat zijn uw wensen?
– Het werk in de tuin is onderdeel van ons doel: een duurzame inclusieve samenleving. Daarom werken we met bijzondere mensen en gaan we voor duurzaam modern gereedschap. Ons werkgebied is Amersfoort en omgeving.
– Het liefst werken we met een onderhoudsplan: Er is van te voren helder wat er gebeurt, en wat het kost. Hiermee voorkomen we verrassingen, bent u ontzorgt en blijft de tuin mooi voor langere tijd.
– Communicatie is de basis. Vaak wordt dit onderschat waardoor er gedoe ontstaat. Land in Zicht neemt de tijd om echt te luisteren om zodoende met een passend voorstel te komen en uiteraard de werkzaam te evalueren.

Groen

Onze hovenier verricht samen met deelnemers de tuinklussen. In dit leer-werktraject leren zij de fijne kneepjes van het vak. Je kiest voor Land in Zicht omdat je een prachtige tuin wilt en je helder wilt weten waar je aan toe bent. Hiermee draag je onze deelnemers een warm hart toe. Voor mogelijkheden over onderhoud, renovatie en aanleg kunt u contact met ons opnemen.

Hout

In de werkplaats maken deelnemers onder begeleiding houten producten. Ook kunnen we producten op maat maken. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden neem dan contact op met LIZ.

Wil jij ook bij ons aan de slag? Kom langs of…

NEEM CONTACT OP