Hoveniersbedrijf: Groen en Hout
Tuinen met een verhaal

Ons hoveniersbedrijf verzorgt op ecologische wijze tuinaanleg- en onderhoud voor particulieren en bedrijven in Amersfoort en omgeving. Elke dag gaan een of twee groepen deelnemers van onze dagbesteding en leerwerktrajecten onder begeleiding van een professionele hovenier op pad naar een tuin in Amersfoort en omgeving. Samen verzorgen wij tuinen waar biodiversiteit mag floreren. Zoek je een hovenier in de buurt van Amersfoort Vathorst? Neem dan contact met ons op.

Ruimte voor nieuwe deelnemers in het hoveniersbedrijf

Het team heeft ruimte voor nieuwe deelnemers. Heb je zin om alles over het hoveniersvak te leren en lekker je handen uit de mouwen te steken? Neem dan contact met ons op.

Zeldzame orchideeën verplanten in opdracht van Gemeente Amersfoort
Afrikaantjes

Offerte aanvragen?

Neem gerust contact op!

Kruiwagen vol groen

Aan de slag?

Plan een rondleiding

Verbena ijzerhard

Groen
Onze hovenier verricht samen met deelnemers de tuinklussen. In dit leerwerktraject leren onze deelnemers de fijne kneepjes van het vak. Je kiest voor Land in Zicht omdat je een prachtige tuin wilt en je helder wilt weten waar je aan toe bent. Hiermee draag je onze deelnemers een warm hart toe. Voor mogelijkheden over onderhoud, renovatie en aanleg kun je contact met ons opnemen.

Hout
In de werkplaats maken deelnemers onder begeleiding houten producten. Ook kunnen we producten op maat maken. Wil je meer weten over onze mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Hoe werken onze hoveniers?

  • Communicatie is de basis: we nemen de tijd om echt te luisteren en met een passend voorstel te komen. Dat horen we bij onze evaluaties ook terug. We zijn helder in wat we doen, hoe we dit doen, wanneer dit gebeurt en wat het kost
  • We werken vanuit een groene en maatschappelijke visie:
    • Meedoen zit in onze kern: onze deelnemers staan midden in de maatschappij, dragen bij aan een mooie en gezonden omgeving en leren in een veilige omgeving waardevolle vaardigheden
    • We worden blij van recycling: we gebruiken voor veel van onze houtprojecten hergebruikte materialen
    • We werken samen met de natuur: rommelhoekjes, water, diversiteit aan bloemen en organisch materiaal zorgen voor een habitat en voedsel voor onder andere wilde bijen, egels, lieveheersbeestjes en wormen. Natuurlijke vijanden voor plaagbestrijding, bodemverbetering en bestuiving.
  • Bij het onderhoud werken we met een onderhoudsplan. Hiermee voorkomen we verrassingen, ben je ontzorgd en blijft de tuin mooi voor langere tijd.
  • Ons werkgebied is Amersfoort en omgeving.
Wegwijzer mogelijkheden hoveniers

Wat zijn je wensen?

Wij denken graag met je mee

Hovenierswerkzaamheden
Snoeien onderhoud

Leren snoeien?

Mail of bel ons

Kruidenspiraal

Wil jij ook bij ons aan de slag? Kom langs of…

NEEM CONTACT OP