(Team)coaching en ondernemerschap

Waar gaat het jou werkelijk om en waarvoor ben je hier op aarde? Leef je wel echt, of word je geleefd door de waan van de dag? En blijf je hangen in patronen en overtuigingen… Deze vragen kunnen spelen in je team, in jou persoonlijk en in jouw (potentiële) onderneming.

Individuele coaching
In de coachingsessies nodigt Yuri uit om naar de kern te gaan. Hij spiegelt, nodigt uit en prikkelt je om verder te kijken. Met humor en eenvoud werkt hij praktisch en doelgericht. Hij helpt je om verschillende delen van jezelf en de verschillende uitdagingen in je leven te zien en met elkaar te verbinden. Na een sessie kijk je met andere ogen naar de wereld: je vindt jouw plek als regisseur van je leven, weet wat je wil en hoe je daar komt. Onderwerpen zijn zowel zakelijk als prive.

Teamcoaching
In teamsessies wordt er gekeken naar persoonlijke en gezamenlijke doelen. Dit zijn de drijfveren om tot een topteam te komen. Hiervoor werken we aan veiligheid, vertrouwen, afstemming, commitment en verantwoordelijkheid. Het vraagt moed om kwetsbaar te zijn, en zowel grenzen als wensen aan te geven. Zonder openheid is er ruis. Wanneer deze patronen zichtbaar worden komt de mogelijkheid tot groei en verandering.

Aanvraag
Neem via het formulier hier onder contact op om jouw wensen te bespreken.
Voor individuele sessies kan een kennismaking worden geboekt. In deze kennismaking kijken we naar je doel en de weg er naar toe.


Ontmoet Yuri

Yuri, initiatiefnemer achter Land in Zicht, heet jou van harte welkom en biedt jou een reis aan: Een persoonlijke ontdekkingsreis naar wie je werkelijk bent en welke mogelijkheden zich voor jou openen.

Yuri heeft een achtergrond in de landbouw en zorg, psychosynthese en sociaal ondernemerschap. Hij is vader van 3 kinderen en woont samen met zijn vrouw Margreet en haar dochter.

Extra:

Catering

Wij staan klaar om in onze keuken lokaal lekkers voor jullie klaar te maken. We gebruiken daarbij zoveel mogelijk ingrediënten van eigen tuinderij en van andere regionale producenten.

Een blaadje paarse basilicum op je soep, malabarspinazie in je salade of een blaadje zomerpostelein om je broodje af te maken: wij houden van echt goed eten met bijzondere ingrediënten.

Andere activiteiten en reserveer een ruimte

De coaching met je team is te combineren met een van onze andere activiteiten. Zo sluit het bijvoorbeeld mooi aan om lekker je handen uit de mouwen te steken op de tuinderij en zo nog meer in je lijf te landen. Wil je na de activiteit napraten of borrelen, boek dan een van onze fijne ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de zaal voor grotere groepen, de kas in de zomer of het kruidenlab voor kleinere groepen.

Aanvraag offerte activiteit

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)

Over de activiteit

Keuze voor activiteit:(Vereist)
Beschrijf hierboven jouw wensen, dan laten wij weten wat we voor je kunnen doen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende thema's mogelijk, van bodemleven tot sociaal ondernemerschap.
DD slash MM slash JJJJ
DD slash MM slash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Gewenste eindtijd
:
Uiterlijk tot 22:00
Catering (optioneel)
Ruimte om na te bespreken (optioneel)
Hoe heeft u Land in Zicht gevonden?

Eerst meer weten?

Neem contact op met Brenda:
theehuis@landinzicht.net