Bos bloemen
Bloemenpluktuin
veldboeket
Bloemenpluktuin Amersfoort Vathorst

Bloemenplukstrippenkaart

Van Agastache (dropplant) tot Zinnia, je vindt het in de bloemenpluktuin! Meer informatie daarover vind je op de pagina van de tuinderij. In de zomer mag je hier je eigen bos bloemen komen plukken. Loop door de kleurenpracht, tussen de zoemende bijen en de fladderende vlinders.

Een geweldig cadeau, of hou het lekker voor jezelf. Hieronder kun je de bloemenplukstrippenkaart bestellen. Met de bloemenplukstrippenkaart mag je in het seizoen van 2023 vijf keer bloemen komen plukken. Je betaalt voor vier keer, één extra krijg je van ons cadeau, omdat we zo blij zijn dat je kiest voor bloemen waarmee je bijdraagt aan zorg voor mens en aarde.

Bloemenplukstrippenkaart - 2023

Naam(Vereist)
Je mag in het plukseizoen 5 keer een bos bloemen t.w.v. 15 euro plukken (5 bossen halen, 4 betalen) Het plukseizoen loopt van medio juni tot medio oktober. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per mail. Daarmee kun je de strippenkaart tijdens de openingstijden afhalen op de tuinderij. Wanneer je komt plukken stempelt de tuinder de kaart af.
Prijs: 60,00 €
Betaling gaat via iDeal, nadat je op versturen hebt geklikt.
Betaalmethode*
Ik wil op de hoogte blijven via de nieuwsbrief