Bos bloemen
Bloemenpluktuin
veldboeket veldbloemen
Bloemenpluktuin

Bloemenplukker

Van Agastache (dropplant) tot Zinnia, je vindt het in de bloemenpluktuin! Meer informatie daarover vind je op de pagina van de tuinderij. In de zomer mag je hier je eigen bos bloemen komen plukken. Loop door de kleurenpracht, tussen de zoemende bijen en de fladderende vlinders.

Een geweldig cadeau, of hou het lekker voor jezelf. Hieronder kun je je inschrijven als bloemenplukker! Als bloemenplukker mag je in het plukseizoen van 2023 elke week één bos bloemen t.w.v. 15 euro plukken (dat is ruim 15 keer). Je krijgt daarmee een paar keer plukken van ons cadeau, omdat we zo blij zijn dat je kiest voor bloemen waarmee je bijdraagt aan zorg voor mens en aarde.

Bloemenplukker - 2023

Naam(Vereist)
Als bloemenplukker mag je in het plukseizoen elke week één bos bloemen t.w.v. 15 euro plukken (dat is ruim 15 keer). Het seizoen loopt van medio juni tot medio oktober. Na inschrijving ontvang je een automatische bevestiging per mail. Daarmee meld je je de eerste keer dat je komt plukken bij de tuinder. Je ontvangt dan je bloemenplukkersbewijs.
Prijs: 175,00 €
Betaling gaat via iDeal, nadat je op versturen hebt geklikt.
Betaalmethode*