Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Rondleiding dagbesteding & leerwerktrajecten

19 maart ~ 15:00 16:15

We nodigen je graag uit voor een rondleiding waarin je kennismaakt met de verschillende mogelijkheden voor dagbesteding en leerwerktrajecten. 

Wat: Ontvangst met koffie en thee, korte presentatie over het wat en waarom van Land in Zicht, een rondleiding in de hoeve, tuinderij en werkschuur.

Waar: Achterhoekerweg 19 te Amersfoort.

Wanneer: maandag 19 maart van 15:00 uur – 16:15 uur.

Onze zorgcoördinator en aanspreekpunt voor dagbesteding en leerwerktrajecten Milou Harskamp staat op het geprikte moment voor je klaar om je onze plek te laten zien en al je vragen te beantwoorden.


Over ons:
Land in Zicht is een groene, sociale onderneming aan de rand van Amersfoort Vathorst. Wij zorgen voor mens en aarde, door samen te werken aan mogelijkheden. Dat doen we met dagbesteding en leerwerktrajecten, een groen- en houtbedrijf, een tuinderij en een theehuis.

Delen = vermenigvuldigen:
Misschien is deze mail voor jou niet van toepassing, ben je inmiddels al langsgekomen of heb je in maart geen tijd, maar weet je wel iemand anders voor wie dit interessant is. Stuur deze mail dan gerust door. 

Als geen van deze data een mogelijkheid biedt, maar je wil wel graag komen kijken, plan dan een losse afspraak met ons in.

Dagbesteding amersfoort
Ga naar de bovenkant