Laden Evenementen

Laatste bloemenplukdag

We hebben een leuke tip voor de herfstvakantie: pluk nog t/m zaterdag 21 oktober een mooie herfstbos in de bloemenpluktuin! Er staan nog veel dahlia’s, maar ook zonnehoed, ijzerhard, herfstaster en zinnia’s.

Wanneer kom je langs?

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag: 9:00 – 16:00 uur
Adres: Achterhoekerweg 19, 3826 NA Amersfoort

In de zomer hebben we een prachtige bloemenpluktuin! Vanaf medio juni tot half oktober kan iedereen komen genieten van de prachtige dahlia’s, goudsbloemen, zinnia’s en meer. Het is heerlijk om door te bloementuin te lopen, zoemende bijen te horen en vlinders te zien fladderen.

Een bos bloemen plukken gaat heel gemakkelijk. Je leent een schaartje bij de ingang van de bloemenpluktuin en plukt de bloemen die jij mooi vindt. Loop lekker rond en laat je verrassen door alles wat er groeit en bloeit. Als je klaar bent, kun je een elastiekje om de bos doen en deze opmeten. De grootte van het bosje bloemen bepaalt de prijs. Je kunt al vanaf €7,50 een bosje komen plukken en een kinderbosje kost €2,50. Het bedrag kan je via een Tikkie overmaken (instructies staan bij de ingang) of in een potje stoppen.

Ga naar de bovenkant