Vacature klusvrijwilligers

Rechterhanden gezocht!

Samen maken we Tuinpark Laakzijde tot een fijne, duurzame en sociale plek om te zijn voor iedereen. Op het Tuinpark aan de rand van Vathorst zijn Voedselbos Amersfoort, Land in Zicht en Moestuinvereniging Amersfoort al in volle groei. Hier wordt druk gewerkt aan een achtertuin van de wijk, met maatschappelijke waarde, lokale voedselproductie, ruimte voor ontmoeting en nog veel meer.

Voor de inrichting van de gezamenlijke natuurschuur en de hoeve zijn wij op zoek naar een fijne groep mensen met twee rechterhanden. In de natuurschuur komt ruimte voor een werkplaats en workshops. De hoeve wordt de plek voor dagbesteding en een gezellig theehuis.

Wie zoeken we?
Je hebt zin om met jouw handige handen bij te dragen aan een prachtige plek in de wijk. Het komende jaar ben je minimaal een dagdeel (halve dag) per week beschikbaar. Samen met jullie willen we een aantal momenten plannen om met elkaar aan de slag te gaan met onder andere isolatie, verhuizing, wateraansluiting en lampjes ophangen.

Doe je ook mee? Mail ons: info@landinzicht.net

Eerst even de plek zien? Kom gerust even langs op Achterhoekerweg 19, Amersfoort. Van dinsdag t/m vrijdag 9:00 – 16:00 is de tuinderij van Land in Zicht (en dus het terrein) geopend en kun je even een kijkje komen nemen.

Sfeerbeeld van de Hoeve

Het tuinpark in bloei

Dak gaat erop!

Het dak gaat op de hoeve!

De isolatie voor de natuurschuur staat klaar...

Groente verzamelen

Lokale voedselproductie