Ontdek Zorg in Zicht

Bij ons kan je terecht voor dagbesteding, re-integratie of een leer-werktraject.
Wij bieden een plek waar je welkom bent, andere mensen ontmoet, zinvolle activiteiten doet en je ontwikkelt. Samen werken we aan jouw mogelijkheden.

Meer over Zorg in Zicht

Ontdek Groen en Hout

Land in Zicht heeft een eigen hovenierstak. Samen met de deelnemers onderhouden we tuinen in de buurt. Op ons erf hebben we een werkplaats. Hier maken we verschillende houten producten.

Meer over Groen en Hout

Ontdek de Tuinderij

Op onze nieuwe locatie bij tuinpark Laakzijde richten we 1 ha in tot een groenten- en bloementuin. We hebben volop ruimte om te moestuinieren samen met de deelnemers van de dagbesteding. Geniet mee van deze tuin en neem een abonnement voor een wekelijkse portie gezonde groenten.

Meer over de Tuinderij

Ontdek de Winkel

Onze deelnemers maken in de werkplaats mooie en bruikbare houten producten zoals vogelhuisjes en insectenhotels. Deze producten zijn nu al te koop.

Meer over de Winkel

Ontdek de Workshops en Verhuur

Je kan gebruik maken van de ruimte bij Land in Zicht voor het houden van een workshop of bijeenkomst. Activiteiten die passen bij Land in Zicht op het gebied van zorg, duurzaamheid, gezonde voeding in het weekend of een avond.

Meer over Workshops/Verhuur

Ontdek het Theehuis

Nu nog een droom maar op onze toekomstige locatie komt in het nieuwe gebouw een theehuis waar thee, koffie en kleine versnaperingen kunnen worden genuttigd na een wandeling of fietstocht.

Meer over het Theehuis