Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gewoon ‘n heerlijke dag ‘summertime’ – yoga retraite

30 juni ~ 10:00 16:30

Sam en Astrid ontvangen je graag voor een yoga retraite bij Land In Zicht in Amersfoort. Met grote zorgvuldigheid en op intuïtie zoeken zij steeds weer mooie locaties in een prachtig groene of waterrijke omgeving. Een plek waar ruimte is voor mens en aarde. Het gevoel moet goed zijn. Groene en sociale onderneming Land In Zicht is zo’n plek.

Beide yogadocenten zijn opgeleid in zachte yogastijlen als yin yoga, restorative yoga, yoga nidra en dru yoga. Astrid is opgeleid klankwerker en verrijkt het retreat met een verstillende klanksessie die nog lang resoneert. De prachtige, kleurrijke tuinderij van deze locatie nodigt uit om in de natuur yoga of meditatie te doen. Geen betere plek om volledig te voelen, dat wij natuur zijn! Pure voeding met liefde en zorg klaargemaakt vinden Sam en Astrid net zo belangrijk, als de yogasessies. De maaltijden tijdens een Gewoon heerlijk retraite zijn puur en (h)eerlijk.

Bij Land In Zicht in Amersfoort wordt de lunch aangeboden door zorgdeelnemers van deze groene sociale tuinderij. Hier zijn de ingrediënten zoveel mogelijk van eigen bodem, lokaal en puur natuur.

€115 Incl. een (h)eerlijke lunch, thee/koffie & tussendoortje

Meld je aan en vind meer informatie via de website van Moyolife. Klik hier.

Moyolife

0648821182

Bekijk de site van Organisator

Ga naar de bovenkant