Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Land in Zicht staat op de Groene Markt

2 juni ~ 11:00 16:00

Ontdek de Groene Markt op zondag 2 juni van 11.00 tot 16.00 uur, gelegen op het prachtige landgoed Schothorst! Een inspirerende dag vol activiteiten voor het hele gezin.

Wat is er te doen op de Groene Markt?

Op de Groene Markt vind je niet alleen kraampjes met biologische en duurzame producten, maar ook een schat aan informatie over groene en duurzame onderwerpen. Leer bijvoorbeeld hoe je jouw tuin klimaatvriendelijk kunt maken en ontdek praktische tips voor een duurzamer leven.

Maak kennis met lokale bewoners die zich inzetten voor een groen en duurzaam Amersfoort en laat je inspireren door hun initiatieven.
Ontdek hoe je boodschappen kunt doen met herbruikbare verpakkingen en leer hoe je jouw huis kunt verduurzamen.

Voor de jonge avonturiers zijn er knutselactiviteiten en een speurtocht om de natuur te ontdekken. Daarnaast worden er diverse mini-workshops en rondleidingen georganiseerd, zodat iedereen kan genieten van een leerzame en leuke dag op de Groene Markt.

Op de Groene Markt zul je ook Denise en Jelle van Land in Zicht vinden. Zij staan klaar om kennis te maken en je te informeren, adviseren en laten genieten van wat Land in Zicht te bieden heeft. Verwacht plantgoed, oogst uit eigen tuin, baksels uit onze keuken en prachtig houtwerk vanuit onze werkplaats. Kom langs en ontdek de veelzijdigheid van Land in Zicht!

Gratis
Ga naar de bovenkant